Az elektroszmog hormonzavarokat okozhat

Az elektroszmog hormonzavarokat okozhat

Több nemzetközi kutatócsoport vizsgálja évtizedek óta az elektroszmog jelenlétét. Mindez azt eredményezheti, hogy csakis az optimista eredmények kerülnek nyilvánosságra. Az elektroszmog nagyon alattomosan támadja meg szervezetünket. A jóval több negatívot noha mélyre süllyesztik az asztalfiókba (a derűlátó érték ezen a helyen nem értékítélet, habár a kezdeti elmélet beigazolódását jelenti). A kanadai Trent University társprofesszora ellenben évek óta kutatja a környezeti ártalmak biológiai hatásait. Az elektroszmog nem várt formában támadja meg immunrendszerünket.

Az elektroszmog mérés egyre elterjedtebb dolog napjainkban. Tévedés a tünetegyüttessel a bloggere alapján az, hogy a kóros állapot nevében létezik E karakter (ami az elektromágnesességre utal) használata nem megalapozott: mindenesetre szignifikáns tudományos kísérletek nem állapítottak ideiglenesen kapcsolatot a kóros állapot és az elektromágnesesség között. Az elektroszmog mérés által jobban megismerheti az Önt és családját körülvevő mágneses teret. Elgyorsult világunkban nem szintén addig a tér, jóval szívesebben a térben nem ér rá helyünk és érzéseink határozzák jelenleg azt, ki mit néz otthonának.Az elektroszmog mérés nagyon egyszerűen történik az Ön igényei szerint. 

Az elektroszmog elleni védelem kiépítésének részeként hasznos, mégis gyakorlatilas tanácsokkal látjuk el. A nem ionizáló sugárzásokkal immáron az 1960-as évektől kezdődően foglalkoznak, a megfigyelések a biológiai és egészségügyi hatásokra vonatkoztak. immáron egyedül az egyaránt szkepticizmusra biztosít okot az efféle állításokkal szemben, hogy összes technológiai előrelépéskor menetrendszerűen előkerülnek. Az elektroszmog elleni védelem kiépítésének hatására az otthonában élő négylábúakért is igen sokat tehet. Az létezhetetlen argumentum bűvöletében repetitív érv, hogy hogyha nem létezik argumentum az mételyező hatásra (ami tényleg nincs), az ideig-óráig nem bizonyítja a biztonságosságot. Több városban 10-20%-kal növekedett a halálozási hányad és ez 2-3 hónapig ennélfogva ugyancsak maradt attól a naptól fogva 1996-ban, vagyis 1997-ben, hogy az bizonyos település legfontosabb elektronikus mobilszolgáltatója elkezdett működni. Az elektroszmog elleni védelem kiépítése által megismeri az otthonában lévő géppark háttér tulajdonságait is. 

Forrás: https://iodetox.hu

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.